OPHØRS UDSALG - RESTLAGER - ALT SKAL VÆK - BILLIGE PRISER - KUN MINECRAFT TILBAGE
Cartoonkids.dk får dine børn til at smile :)
(0 item) - 0,00 DKK

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Hvem er CartoonKids.dk?

Cartoonkids.dk er et lille enkeltmands firma, som så dagens lys i midten af 2014, hvor mange måneders arbejde endelig endte op i en køreklar webshop, som jeg følte, man kunne være bekendt at vise frem for andre. Cartoonkids.dk er drevet som en hobby ved siden af mit fuldtidsarbejde, men dog med det ønske at det med tiden gerne må vokse til noget stort.

Selv er jeg en familiefar med tre børn. En datter født i 2006, samt tvillingedrenge fra 2009. Mine egne børn er næsten en lige så stor del af dette firma, som jeg selv er. Det kommer specielt til udtryk, når der skal bestilles varer hjem til webshoppen. Her mine egne tre børn, ofte med på sidelinien, hvor de nærmest fungere som rådgivere når vi sammen udvælger de produkter vi fornemmer er oppe for tiden.

Jeg er naturligvis meget interesseret i at gøre Cartoon Kids til en endnu bedre oplevelse for dig som kunde, så skulle der være grundlag for ris eller ros, eller måske en ide til et nyt produkt, er du mere end velkommen til at kontake mig på kontakt@cartoonkids.dk

Med venlig hilsen – Kim :)

 


Vi støtter miljøvenlig pakning og er godkendt webshop mærket

 

Hos Cartoonkids.dk støtter vi miljøvenlig pakning. Vi har før i tiden brugt meget plastik til vores forsendelser, men er så vidt det er muligt, overgået til at pakke vores forsendelser i kraftigt brunt genbrugspapir.

 

MiljøvenligpakningWebshop mærket godkendt