Cartoonkids.dk får dine børn til at smile :)
(0 item) - 0,00 DKK

Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Planes - Dusty Markhopper

Planes - Dusty Markhopper

Dusty Markhopper er kendt fra filmene "Planes - Flyvemaskiner" og "Planes 2 - Redningsaktionen", to meget populære film fra Disney.

I "Flyvemaskiner" er Dusty Markhopper træt af at sprøjte marker i Propellerslev, han vil meget hellere være et racerfly. De andre fly griner ad Dusty for ham er jo slet ikke bygget til fart og spændning, og så lider han også af højdeskræk. Men Dusty er stædig så han går i skrap træning for at kvalificere sig til det store "Wings around the world" løb.

I "Redningsaktionen" møder vi igen Dusty der blev verdensberømt under det vilde ræs rundt om Jorden, men som desværre beskadigede sin motor, så han ikke længere kan deltage i racerløb. I stedet får han job som rednings- og brandbekæmpelsesfly. Her møder Dusty møder flere nye venner, bl.a. transportflyveren Cabbie, helikopteren Blake Ranger, tankflyveren Tipper og den ustyrlige bande køretøjer kendt som Røgdykkerne. Sammen begiver de sig ud på farlige og begivenhedsrige missioner for at slukke sommerens skovbrande

Tabel  Liste 

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

pr. side